Welkom

ME - TEMPO
Maak tijd voor jezelf!

Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Petra Keulen van Roij,  geboren op 5 augustus 1965 te Nederweert. Ik woon sinds 1975 in Weert. Ik ben getrouwd met Marcel Keulen en heb twee kinderen, zoon Regi, dochter Indy en schoondochter Mandy.

Mijn hobby's zijn mozaïeken, schilderen, ga graag op vakantie en vind aromatherapie/massage leuk en interessant om te doen.

Ik ben al meer dan 30 jaar actief in het zorgen voor mensen. Ik heb na het middelbaar onderwijs mijn middenstandsdiploma en vakdiploma dames,- heren kapper behaald, waarna ik meerdere jaren heb gewerkt in een kapsalon en 11 jaar een eigen kappersbedrijf heb gehad.

Medio september 2004 ben ik gestart met een nieuwe uitdaging; het volgen van de BBL opleiding verzorgende IG ROC Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik mijn praktijkopdrachten mogen uitvoeren op "Kempenhaeghe"; expertisecentrum voor epilepsie, slaapproblemen en neurologische leer en ontwikkelings stoornissen. Sinds 2007 heb ik daar ook een vast dienstverband en werk parttime als woonbegeleider V&V, in een woongroep met meervoudig verstandelijke gehandicapten van een laag niveau. Door de combinatie van handicaps hebben meervoudig beperkten op alle terreinen van het dagelijks leven altijd ondersteuning nodig. De bewoners op mijn afdeling hebben zeker baat bij ontspanningsmassages, vaak worden spasmen minder en ervaart de bewoner de ontspannende werking als prettig. Shantalamassage, ontspanningsmassages en snoezelmassages worden vaker ingezet als activiteit voor onze bewoners. In mijn werk op Kempenhaeghe is het van cruciaal belang dat de zintuigen geprikkeld worden. Dit kan op allerlei manieren, maar vooral massage heeft een heel groot bereik bij zowel hoger als lager niveau.  

Werken op Kempenhaeghe is voor mij zeer dankbaar werk!

Mijn interesse in massage en aromatherapie word alleen maar groter hierin, en is dan ook mijn drijfveer om te starten met mijn eigen aromatherapeutische massagepraktijk. Massage heeft te maken met de 5 zintuigen van de mens, daarom heb ik bewust gekozen voor praktijknaam "SENTIDO" (zintuig). 

Ik ben gestart met de opleiding aromatherapeute en ontspanningsmasseur in november 2011 en ben in september 2014 geslaagd. Ik heb deze opleidingen gevolgd bij een erkend opleidings instituut met de naam Civas opleiding in Haarlem, opleidingscentrum Kersten in Maastricht, Pro Corpo en Verera Training en advies. Deze opleidingen bestonden uit praktijk en theorielessen die ik succesvol heb afgerond.

Daarnaast is massage en aromatherapie natuurlijk voor iedereen. Het is in ons dagelijks hectische leven met grote stress factor dan ook zeker geen overbodige luxe. Ook bij oudere mensen is bijvoorbeeld een hand/voetmassage een zeer aangename behandeling, die zelfs als men niet mobiel genoeg is op locatie gegeven kan worden.

 

Hopelijk bent u geprikkeld en mag ik u welkom heten in mijn massagepraktijk:

"Sentido"