Welkom

 Graag wil ik me even voorstellen.

Ik ben Petra Keulen van Roij,  geboren op 5 augustus 1965 te Nederweert. Ik woon sinds 1975 in Weert. Ik ben getrouwd met Marcel Keulen en heb twee kinderen, zoon Regi, dochter Indy en schoondochter Mandy. In Mei 2019 hoop ik trotse oma te worden van mijn keinzoon.

Mijn hobby's zijn mozaïeken, schilderen, ga graag op vakantie.

Ik ben al meer dan 30 jaar actief in het zorgen voor mensen.

Medio september 2004 ben ik gestart met een nieuwe uitdaging; het volgen van de BBL opleiding verzorgende IG ROC Eindhoven. Tijdens deze opleiding heb ik mijn praktijkopdrachten mogen uitvoeren op "Kempenhaeghe"; expertisecentrum voor epilepsie, slaapproblemen en neurologische leer en ontwikkelings stoornissen.

Sinds 2007  werk ik parttime als woonbegeleider V&V en geïntrigeerde activiteiten begeleidster  in een woongroep met meervoudig verstandelijke gehandicapten van een laag niveau.

In 2014 ben ik geslaagd als proffesionele  beroeps ontspanningsmasseur, en ben naast mijn baan op kempenhaeghe ook zelfstandig ondernemer van ,

Aromatherapie en massagepraktijk “Sentido”    Belevingsgerichte en ontspannende verwenzorg , die vooral gericht is op de zintuigelijke aspecten van de mens.

Ook hier werk ik met mensen met een meervoudige verstandelijke handicap en epilepsie - met ouderen  en geef ondersteuning bij lichamelijk en  geestelijke gezondheid.

Mijn manier van massage geven heeft te maken met de 5 zintuigen van de mens, daarom heb ik bewust gekozen voor praktijknaam "SENTIDO" (zintuig).

Door de combinatie van handicaps hebben meervoudig beperkten op alle terreinen van het dagelijks leven altijd ondersteuning nodig. De bewoners op Kempenhaeghe hebben zeker baat bij ontspanningsmassages. Vaak worden spasmen, epilepsie , lichamelijke en geestelijke klachten minder en ervaart de bewoner/cliënt  de ontspannende werking als prettig en zeer rustgevend. Tactiel, Shantalamassage en ook zeker muziek -waterbed  therapie bij SGO-Nederweert  is een aanrader.              Al deze ontspannings en snoezelmassages  worden vaker ingezet als activiteit voor onze bewoners. In mijn werk op Kempenhaeghe en SGO-Nederweert is het van cruciaal belang,  dat de zintuigen geprikkeld worden. Dit kan op allerlei manieren, maar vooral belevingsgerichte en ontspannende massage heeft een heel groot bereik bij zowel hoger als lager niveau.

Ook in de ouderenzorg en geestelijke gezondheidzorg  is massage van groot belang.

Bij oudere (dementerende ) is een hand/voetmassage al een zeer aangename liefdevolle aanraking en waardevolle behandeling.

Deze manier van verwenzorg heeft een groot holistisch bereik !

“Sentido”    geeft liefdevolle aandacht om wie je bent

Werken op Kempenhaeghe en SGO –Nederweert met deze doelgroep is voor mij zeer dankbaar werk!

Daarnaast is massage en aromatherapie natuurlijk voor iedereen. Het is in ons dagelijks hectische leven met grote stress factor dan ook zeker geen overbodige luxe.

Hopelijk bent u geprikkeld en mag ik u welkom heten in mijn massagepraktijk of op SGO-Nederweert.

 "Sentido" Petra Keulen