Wilt u naast een massage starten met een aromatherapeutische behandeling,

dan zal hiervoor eenmalig € 20.00 in rekening worden gebracht.

Behandelplan bestaat uit:

  • Anamnese formulier zelf invullen en meenemen naar uw afspraak. Deze kunt u van te voren bij mij ophalen. Of cliëntenkaart is te copieëren en te printen en te vinden  op de cliëntenkaart pagina van deze website. U kunt er ook voor kiezen om digitaal in te vullen en daaarna te mailen naar ontspanningsmassagesentido@gmail.com uiteraard word dit discreet behandeld.
  • Analyseren van uw ingvulde lijst.
  • Daarna word een behandelplan voor u op maat gemaakt.
  • Voor u persoonlijk word een compositie van  etherische olieën samengesteld, die alleen voor u bestemd is en gebruikt word tijdens de massages.
  • Deze zal indien nodig steeds geëvalueerd en  aangepast worden.

Behandelplan voor aromatherapie.

De etherische/basis oliën van de "Groene linde" die gebruikt worden om uw persoonlijke compositie te maken.

Farfalla etherische olie nieuw in het assortiment

Farfalla

                    Farfalla Wild Mountain LavenderNIEUW:  FARFALLA etherische olie!!!!!!!!!

 

 

Farfalla Essentials AG is een Zwitsers bedrijf, zij produceren gecertificeerde etherische olie, natuurcosmetica en aromatherapeutische producten. Meer dan 25 jaar terug waren ze het eerste Zwitserse bedrijf dat enkel met biologische ingrediënten werkte.


Farfalla´s bedrijfsfilosofie
De filosofie van Farfalla is dat er alleen wordt gewerkt met natuurlijke pure ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw. Uit respect voor mens en natuur maken zij milieu- en diervriendelijke producten (geen genetische manipulatie en geen dierproeven), betrekken hun grondstoffen alleen fairtrade voor een rechtvaardige prijs.
Farfalla selecteert haar grondstoffen en partners naar duurzame criteria, bij voorkeur via eerlijke handel. Aankoop garanties en voorfinanciering voor boeren en producenten zorgen ervoor dat hun leefomstandigheden verbeteren. Weten wie produceert en wie de mensen zijn achter de grondstoffen, is een onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Farfalla verhandelt grondstoffen met het fairtrade-principe uit 40 landen rechtstreeks van de kleine producenten, boeren en coöperaties.

Biologisch gecertificeerd
Alle Farfalla producten zijn gecertificeerd. Dit wil zeggen : geen synthetische parfums, geen synthetische kleurstoffen, geen ingrediënten afkomstig van petroleum (zoals parafinnes, PEGs, propyls, alkyls, ...), geen siliconen (of afgeleide producten hiervan), geen genetisch gemodificeerde of nano ingrediënten, geen gebruik van elektromagnetische straling en geen gebruik van dierproeven.

Farfalla producten zijn biologisch, vegan en dierproefvrij